☎ 06-50891768
✉ info@cleaningserviceclean.nl
Home » Diensten » Bouwschoonmaak

Bouwschoonmaak

Bouwkeet en schaftwagens
Met een keet op de bouwplaats heeft u als uitvoerder of aannemer een tijdelijke werkplek voor u en uw medewerkers gecreëerd.  Veiligheid gaat daarbij boven alles. Een schone keet draagt hier in grote mate aan bij. Uw mensen werken op een schone en prettige werkplek, wanneer u de schoonmaakwerkzaamheden uitbesteed aan Cleaning Service Clean. Wij bieden periodieke schoonmaak op gezette tijden aan en in overleg met de uitvoerder op de bouwplaats. De schoonmaak kan dagelijks, wekelijks of maandelijks plaatsvinden en desgewenst buiten de reguliere werktijden.

Opleveringen
Aan het eind van een bouwproject wilt u dat alles tip top in orde is en dat het nieuwe pand meteen in gebruik kan worden genomen door de nieuwe eigenaren. Om het bouwproject op een positieve manier af te ronden is de opleveringsschoonmaak essentieel. Afhankelijk van het project gaat het er bij de opleveringsschoonmaak veelal om dat alle ruimtes schoon en netjes zijn. Stofvrije kamers, glimmende toiletten, badkamers, keukens, schone ramen en deuren. Op die manier geeft u het bouwproject de finishing touch.

Cleaning Service Clean is gevestigd in Ezinge / Scheemda, het is uiteraard geen probleem als u niet uit de buurt van Ezinge / Scheemda komt!