☎ 06-50891768
✉ info@cleaningserviceclean.nl
Home » Ons Bedrijf

Ons Bedrijf

De professionalisering, die Cleaning Service Clean bezit, geeft het vertrouwen dat u als potentiële opdrachtgever mag verwachten. Cleaning Service Clean is een schoonmaak / glazenwassers bedrijf uit Ezinge / Scheemda. Het resultaat is dat de service van Cleaning Service Clean hoog aangeschreven staat. Wij willen alles zo vlekkeloos mogelijk laten verlopen. Daarom maken wij met u, op basis van uw wensen, van tevoren een planning. Én daar houden wij ons ook aan. U geeft ons letterlijk de sleutel van uw bedrijf en/of woning. Dat kan alleen op basis van vertrouwen. U geeft uw pand, uw apparatuur, uw vertrouwelijke stukken in onze handen. Wij zijn ons daar ook heel goed van bewust! U, als opdrachtgever, kan en mag dus ook van ons verwachten dat wij voor u een sterke partner zijn voor het uitvoeren van al uw opdrachten.

Werkwijze
Schoonmaken is een vak. Het is ook mensenwerk. Daarom streven wij naar een optimaal en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Dit begint al bij de offerte. Graag maken wij met u een geheel vrijblijvende afspraak, bij voorkeur op de schoon te maken locatie. Op deze manier kunnen wij in een persoonlijk gesprek kennis met u maken en kunnen we bespreken wat uw wensen zijn ten aanzien van het schoonmaakonderhoud en de frequentie hiervan. Aan de hand van uw wensen en onze opname van de locatie, zetten wij het één en ander op een rijtje in een offerte, gekoppeld aan een werkschema. Enige tijd nadat de werkzaamheden zijn begonnen nodigen wij u uit voor een kort evaluatiegesprek. Tijdens dit gesprek kunt u aangeven of de uitgevoerde werkzaamheden overeenkomen met uw verwachtingen en kunt u eventueel nadere wensen kenbaar maken. Tevens kunt u ten allen tijde communiceren met ons. Mochten de werkzaamheden na kantoortijd uitgevoerd worden, kan dit door middel van het logboek. Hierover zullen wij u in het kennismakingsgesprek meer vertellen. Wij nemen de veiligheid van uw bedrijf zeer serieus en zal samen met u uw huisregels, afsluitprocedure en eventuele alarminstallatie doornemen.

Wij doen ons  werk met plezier en enthousiasme hetgeen resulteert in kwaliteit.

Op de vraag naar de kosten voor schoonmaakonderhoud is geen pasklaar antwoord te geven. Een reële offerte is afhankelijk van belangrijke factoren zoals: soort gebouw, gebruikte afwerkmaterialen, bezetting, de mate van vervuiling en uiteraard uw specifieke wensen. Alles heeft zijn prijs, vooral vakmanschap en professionaliteit. Wij zijn echter van mening dat vakmanschap en professionaliteit niet perse onbetaalbaar hoeven te zijn. Hoort u onze prijzen en tarieven dan zult u zeer tevreden zijn. Komt u uit de buurt van Ezinge / Scheemda? Dan kunnen wij vandaag nog langskomen om kennis te maken! Uiteraard is het ook geen probleem als u niet uit de buurt van Ezinge / Scheemda komt. Ook dan zullen wij  binnen 2 dagen een offerte aan u uitbrengen.