☎ 06-50891768
✉ info@cleaningserviceclean.nl
Home » Diensten » VvE

VvE

Trapportalen, gangen, liften en de entree: als Vereniging van Eigenaren bent u er verantwoordelijk voor dat deze gemeenschappelijke ruimtes worden schoongemaakt en onderhouden. Bij Cleaning Service Clean bent u daarvoor aan het juiste adres! Wij hebben veel ervaring in het schoonmaken van appartementencomplexen. Bovendien gaan wij een stap verder en help u ook met klein onderhoud en het signaleren van defecten of vandalisme. Laat ons uw VvE ontzorgen!

Vertrouwd gezicht
Wij hebben voor u uw eigen vaste schoonmaker, zodat u kunt rekenen op een vertrouwd gezicht in het gebouw. Samen met uw VvE stemmen wij af hoe de schoonmaakwerkzaamheden worden ingevuld, zowel regulier als aanvullend. Bijvoorbeeld de ene keer het schoonmaken van tegelwanden en de andere keer het periodiek onderhoud van rvs of kozijnen. Wij overleggen met u regelmatig of het werk goed wordt uitgevoerd. Wat uw wensen ook zijn, u krijgt altijd een programma op maat.

Mijn meerwaarde: Signaleren en Repareren
Als wij uw gemeenschappelijke ruimtes schoonmaak, signaleren wij ook direct of er een lamp defect is, vandalisme is gepleegd, een raam stuk is of graffiti op de muur is gespoten. Wij koppelenl dit direct door naar u, zodat uw VvE direct te horen krijgt, wat er speelt. Bepaalde huismeestertaken kunnen wij ook van uw VvE overnemen, zoals lampen vervangen en kleine defecten repareren.

Beheer van meerdere gebouwen
Sommige van onze klanten beheren veel gebouwen en komen niet wekelijks in elk pand om te controleren hoe het ervoor staat. Wij houden het gebouw structureel in de gaten en neem zo heel wat werk en zorg uit handen. Een prettig gevoel!

Iets voor uw VvE? Neem contact met ons op!