☎ 06-50891768
✉ info@cleaningserviceclean.nl
Home » Glasbewassing

Glasbewassing

Uw bedrijfspand of woning is uw visitekaartje. Een goede reden om de glasbewassing toe te vertrouwen aan de specialist van Cleaning Service Clean. Wij verzorgen uw glasonderhoud en reinigen uw kozijnen tot in de perfectie. Een raam hoort namelijk streeploos schoon te zijn! Verontreiniging door regenwater en buitenlucht vormen een voortdurende bedreiging van uw buitenbeglazing en uw kozijnen. Goed en regelmatig glasonderhoud en reinigen van uw kozijnen is een investering in het behoud van de uitstraling en de kwaliteit van uw bedrijfspand en/of woning.

Cleaning Service Clean verzorgt voor u:

 • Glasbewassing op de traditionele manier (ladders van DIRKS, klimkeur gekeurd)
 • Glasbewassing met Telewash systeem (Tuckerpole)
 • Glasbewassing binnen en buiten
 • Glasbewassing ten behoeve van bouwschoon opleveren
 • Reinigen kozijnen (hout, aluminium en kunststof kozijnen)
 • Reinigen gevelplaten
 • Verwijderen van alle soorten aanslag
 • Kunststof kozijnen voorzien van een beschermende coating

 

De traditionele manier
met inwasser, raamtrekker en spons. Dit gebeurd nog in 90% van ons klantenbestand. De ramen zijn gelijk zichtbaar streeploos schoon. Daarnaast nemen we ook altijd de kozijnen af en de onderliggende vensterbanken.

Tuckerpole Systeem
Bij een professionele reiniging van het glaswerk, kozijnen en gevels wordt vaak het tuckerpole systeem ingezet.  De tuckerpole telescoopstokken van Cleaning Service Clean reiken tot minimaal 18 meter, en de borstels in samenwerking met het osmosewater zorgen voor een streeploos en helderschoon resultaat. Er kan toch op grote hoogte glasbewassing gedaan worden! Hardnekkig vuil vereist soms een hardnekkige aanpak, daarom kunnen wij werken met een hogedruk unit tot 200 bar verwarmd water. Onze werkwijze en reinigingsmiddelen zijn milieu neutraal.

Dit alles levert voor u als klant de volgende voordelen op:

 • Goedkoper
 • Langer schoon / minder snelle herbevuiling
 • Milieuvriendelijker
 • Kostenbesparing t.o.v. huur dure hoogwerker

 

Om osmosewater te verkrijgen, wordt water behandeld met behulp van omgekeerde osmose. Het betreft hier een uniek zuiveringsproces op moleculair niveau. Het water wordt onder een mechanische druk door een half-doorlaatbaar membraan (filter) geperst, waarbij de zoutdelen achterblijven en worden afgevoerd.

Tijdens de waterbehandeling worden een aantal bestanddelen uit het water verwijderd, te weten:

 • 100% van alle bacteriën, virussen en pyrogenen
 • 90% tot 98% van alle mineralen en zouten
 • 95% tot 98% van alle zware metalen

 

Voor langdurig resultaat en duurzaamheid kunnen kozijnen en gevelbekleding ook gecoat worden. Afhankelijk van uw eisen en wensen zullen wij u adviseren, welke methode en reiniging het beste toe te passen is. Door de tijd heen zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een allround schoonmaakbedrijf op het gebied van glasbewassing. Onder het motto “onderhoud is behoud” wassen wij niet alleen de ramen maar besteden ook veel aandacht aan het houtwerk en/of de omlijstingen. Verf- en lakwerk kunnen hierdoor minstens twee keer zo lang meegaan! Van woning tot bedrijfspand, zowel binnen als buiten, maakt Cleaning Service Clean alles stralend en streeploos schoon. Alleen in uiterste situaties, waar uw ramen echt niet bereikbaar zijn, werken wij met een zogenaamd tuckerpole systeem en osmose water. Cleaning Service Clean komt uit Ezinge / Scheemda). Het is uiteraard geen probleem als u niet uit Ezinge / Scheemda komt!

In tegenstelling tot andere schoonmaakbedrijven, zijn particulieren die hun ramen gewassen willen hebben bij ons nog altijd van harte welkom!  Vooraf wordt er, in overleg, duidelijke afspraken gemaakt over de frequentie van de bewassing en over de betaling. Wij bieden u de mogelijkheid voor een zogenaamde SMS / Whatsapp alert of melding per e-mail, wanneer wij bij u de ramen kom wassen. Zo kunt u rekening houden met bijvoorbeeld rolluiken of horren. Tevens staat op onze factuur ook altijd de exacte datum van de volgende wasbeurt.

Voor binnenzijde kunnen we op moeilijk bereikbare plaatsen met ons speciale osmose systeem samen met microvezel werken.

Voor projecten die te hoog zijn om met telescoop te wassen, zetten we hoogwerkers in of werken met een gevelinstallatie die aanwezig is op een gebouw.

Op dit moment werkt schoonmaakbedrijf en glazenwassers bedrijf  genaamd Cleaning Service Clean o.a voor particulieren en bedrijven uit Scheemda, Nieuw-Scheemda, ’t Waar, Saaksum, Ten Boer, Ulrum, Leens, Onstwedde, Muntendam, Noordbroek, Zuidbroek, Blauwe Stad, Winschoten, Veendam, Lellens, Zuidhorn, Midwolda, Blijham, Oude Pekela, Nieuwe-Pekela, Froombosch, Hoogezand-Sappemeer, Alteveer, Slochteren, Groningen, Ezinge, Winsum, Aduard, Oldehove, Beerta, Bedum, Wildervank, Eelderwolde, Loppersum, Delfzijl, Schildwolde, Appingedam, Kropswolde, Westerbroek, Zuidlaren, Drieborg, Oostwold, Uithuizen en Eexterveen.