☎ 06-50891768
✉ info@cleaningserviceclean.nl
Home » Diensten » Dakgootreiniging

Dakgootreiniging

Dakgoot reiniging
Heeft u ook last van bladeren in uw dakgoot? En heeft u zelf niet de mogelijkheid om de bladeren te verwijderen? Wij doen het graag voor u!

Hoe merkt u dat uw dakgoot vervuilt is?
Eigenlijk is dit niet zo moeilijk. Als het water bij een heftige regenbui over de rand van de dakgoot loopt en er als het ware overal kleine watervalletjes ontstaan, dan kunt u aannemen dat een goede afvoer voor het regenwater ergens geblokkeerd wordt. Verder is het een signaal als er veel water aan de buitenkant van de regenpijp stroomt of zelfs langs de buitenmuren.

Welke problemen kunnen ontstaan?
Natuurlijk kan er lekkage ontstaan op diverse plekken. Zowel op het dak van uw woning of bedrijf als op de daken van garages, schuur of afdak. Daarnaast kan water, dat langs de muur stroomt, zich gaan nestelen achter de buitenmuren, waardoor schimmels en andere ongewenste effecten kunnen ontstaan, die zeer moeilijk te bestrijden zijn en behoorlijk wat kosten met zich meebrengen. En natuurlijk zorgt een slechte regenafvoer ervoor dat houtrot op allerlei plekken kan toeslaan. Hierbij moet u denken aan houten kozijnen, gevelbekleding, sierlijsten en randen waarmee daken zijn afgewerkt. Uw dakgoot en regenpijp kunnen zelfs begroeid gaan worden als er niet regelmatig gereinigd wordt. Dit zorgt voor extra schade en uiteraard extra kosten. Daarnaast vinden muggen, in stilstaand water, een ideale plek om te gedijen. Dakgootreiniging is voldoende door het 1 a 2 keer per jaar te doen.

Kortom, heeft u professionele dakgootreiniging nodig? Dan bent u bij Cleaning Service Clean uit Ezinge / Scheemda bij het juiste adres!